Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Art / Culture / Events

Nine-the musical

5 λόγοι για να δεις την "παράσταση της χρονιάς"


Την επομένη της Πρωτοχρονιάς,αποφασίσαμε να πάμε να δούμε το "nine" στο θέατρο Pantheon. Μιας που απλά είμαι τεράστια θαυμάστρια της Ελενίτσας,aka Έλενα Παπαρίζου. Τους έπρηξα να κλείσουμε εισιτήρια και φυσικά τα κατάφερα! 

Γενικά,παρακολουθώ αρκετά θέατρο και έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στο μιούζικαλ. Η ελληνική μεταφορά του nine έχω να πω,ότι ήταν καλύτερη,από την Χολιγουντιανή ταινία. Ω ναι!

5 λόγοι για να πας να το δεις σήμερα :

1) Τα σκηνικά,τα κοστούμια και το γενικότερο "στήσιμο" είναι τόσο fancy. Νιώθεις σαν να τηλεμεταφέρθηκες για λίγο στο Broadway και μετά σε ένα γαλλικό καμπαρέ και μετά σε κινηματογραφικό στούντιο & ξανά πίσω! 
 2) Δεν πρόκειται για ένα βαρετό μιούζικαλ,από αυτά που τα τραγούδια είναι ατέλειωτα και πληκτικά και οι διάλογοι άφαντοι. Τα τραγούδια συνοδεύονται από χορευτικά στο μεγαλύτερο ποσοστό,είναι σύντομα και καθόλου πληκτικά. Οι διάλογοι ζουν και βασιλεύουν,αρμονικά και ισορροπημένα.


3) Οι ηθοποιοί είναι άψογοι και ταιριάζουν τέλεια στον ρόλο για τον οποίο έχουν επιλεγεί. Πρωταγωνιστούν: Μάρω Κοντού, Κατερίνα Λέχου, Νάντια Μπουλέ,Αγορίτσα Οικονόμου, Έλενα Παπαρίζου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τάνια Τρύπη & φυσικά στον ρόλο του Γκουίντο Κοντίνι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.Δωδεκαμελή ορχήστρα υπο την διεύθυνση του Αλεξίου Πρίφτη. Θες και άλλα;

4) Το Pantheon,είναι ένα σχετικά καινούριο θέατρο,με πολλές όμως επιτυχίες στο δυναμικό του,όπως : Ο ηρακλής & οι 12 άθλοι,με τον Σάκη Ρουβά, Οι καμπάνες του Edelweiss,με την Άννα Βίσση! 


5)  Οι τελευταίες παραστάσεις είναι μέχρι τις 10 Ιανουαρίου,για αυτό τρέξε να κάνεις κράτηση! Για πληροφορίες δες εδώ : https://buy.tickethour.com/pantheon-ww/showProductList.html
πάρε και μια selfie των συντελεστών με αγάπη :


with love,
Αθηνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου